Back to Question Center
0

Како направити повратне линкове на најбољи начин?

1 answers:

Као што показује пракса, већина СЕО стручњака и онлине стартупа концентришу све своје напоре на стицање добрих повратних линкова. Питање је зашто се толико концентришу на изградњу везе уместо на друге технике оптимизације? За мене као за искусног СЕО специјалисте, одговор је очигледан. Сви који желе да повећају своје рангирање по конкурентним увјетима претраживања, морају створити јак профил везе. У супротном, нема смисла у изградњи пословања на мрежи јер ваши потенцијални купци неће ценити ваше напоре.

Међутим, вреди напоменути да нису све бацклинкс креиране једнако. Постоји много СЕО специјалиста који желе да играју претраживаче и дају пожељне за валидне. Зато бисте требали бити опрезни када тражите могућности повезивања за своју страницу. Морате избјегавати линкове фарме, спамми линкове извора и компаније које аутоматски креирају спољашње везе. Све ове лажне технике изградње линкова могу да открију Гоогле. У овом случају, ваша страница ће добити санкције уместо линка сокова.


Прво питање које долази на почетак СЕО професионалца је "Који су најбољи начин за стварање квалитетних и органских повратних података?" да кажем да је одговор на ово питање и даље тешко наћи за искусне вебмастере.

Ако га гоогле, наћи ћете неколико основних тактика, од којих многе немају исту вриједност јесте. То се може објаснити сталним променама на дигиталном тржишту које доводе до нових и ефикаснијих начина добијања повратних линкова.

У овом чланку ћемо размотрити само најбоље и нове начине како можете креирати квалитетне повратне линкове. Ове технике изградње везе ће остати актуелне иу наредној години. Дакле, размотримо тактику која ради сада.

Најбољи начини стварања повратних линкова

  • Линк баит

Другим речима, веза мамац је садржај који заслужује корисници пажњу и похвале. Она је природно дељена преко Интернета због високог квалитета и корисности. Да је најлакши и најбољи начин за стварање еколошких повратних података јесте да израдите упечатљиве садржаје релевантне за вашу индустријску тематику да људи уживају толико да чују, као, блог, и коментаре можете високо рангирати на страници резултата претраге помоћу бројних циљаних кључних речи. Користите мамац за везу и направите свој садржај у виду циљане публике. Ако можете то да урадите редовно, ваши константни и нови следбеници ће се претворити у редовне и плаћене купце, чинећи вашу популарност у вашој ниши.

  • Подношење чланка

Не верујте људима који тврде да је маркетинг артикла мртав. У стварности то и даље ради најбоље за ваше пословање. Чланак маркетинг је једна од најефикаснијих стратегија за повезивање линкова, коју данас користе маркетисти и СЕО стручњаци.

Критични аспект маркетинга чланка је волумен. Морате направити значајан број чланака, како бисте добили висок проценат повратних линкова. Требало би да будете спремни да подношење неколико чланака неће повећати рангирање ваше странице преко ноћи. Морате редовно поднети доста поднесака да бисте добили жељени резултат.

Да бисте поједноставили поступак подношења, можете користити онлине софтвер који то може учинити аутоматски. На пример, члан Маркетинг Робот ће учинити све за вас на најбољи могући начин. Све што вам треба је да убаците своје податке у њега и пустите га да покрене Source .

December 22, 2017