Back to Question Center
0

Како Амазон истраживачки алати могу утицати на оптимизацију вашег производа?

1 answers:

Сви онлине трговци који надгледају пословне вести е-трговине знају колико вредно може ставити своје производе на глобалну трговачку платформу Амазон. Амазон пружа предности и продавцима и трговцима на мало. Зато никада није касно да представите своје производе на Амазон-у без обзира да ли имате своју брендирану веб страницу или не.

Да би ваш производ био видљив на Амазон претрагу морате изградити победничку маркетиншку кампању. Треба напоменути да је алгоритам рангирања Амазон А9 потпуно другачији од оног што смо видели на Гоогле-у. Амазон наглашава максимизацију прихода и накнадно пласира производе. То значи да сваки продавац Амазон има шансу да повећа своје укупне пословне приходе и привуче још више потенцијала него на брендираној веб локацији. Међутим, у тако конкурентном окружењу е-трговине није довољно поставити своје производе и чекати продају, чак и ако је ваш бренд познат. Дакле, како бисте били сигурни да ће ваши производи бити виђени од стране ваше циљане публике, морате уложити своје вријеме и напоре у истраживању кључних речи и оптимизацији листе. Штавише, препоручљиво је користити један од Амазон маркетинг програма (Амазон Вендор Централ, Амазон Селлер Централ, Амазон Вендор Централ Екпресс) који ће савршено задовољити ваше пословне потребе.

Као продавац Амазон, имате превише посла укључујући истраживање, праћење и услуге управљања. Ако имате на располагању пуно производа, биће веома изазовно да ручно руководе њима. Потребан вам је професионални софтвер за праћење који вам помаже да постигнете успех.

У овом чланку упознаћу вас са неким професионалним истраживачким и аналитичким алатима који ће вам помоћи да повећате своје ранг листе на Амазон и привучете више воде.

) Ако бисте желели да добијете тачне информације о томе које производе и нише категорије су популарне на Амазону, Јунгле Сцоут ће бити најбољи за вас. Овај истраживачки алат помаже у проналажењу Амазон производа од којих можете профитирати. Јунгле Сцоут прикупља најпоузданије Амазонове податке о продаји у индустрији како би вам помогао да избегнете било какве скупе пословне грешке. Овај алат такође укључује следач производа који је дизајниран да вам уштеди време које можете потрошити на досадним истраживањима. Осим тога, можете користити ову алатку и шпијунирајте своје нише конкуренте. И коначно, најбољи део тога је да можете аутоматски истражити своју нишу да откријете скривене приходе. Ако користите Јунгле Сцоут као додатак за Цхроме, можете добити тренутне увиде производа на било којој страници коју прегледате. Биће вам обезбеђена цена сваког производа, процењена продаја, број прегледа и још више. То ће вам помоћи да направите тачне поређење производа у лету.

Дакле, Јунгле Сцоут вам може помоћи да будете на ТОПу конкурентске Амазонке тржнице и надмудрирајте своје нише конкуренте.

  • Семалт Амазон СЕО

Већина купаца користи Гоогле претрагу да пронађе Амазон производи. Пре свега, уносе назив производа плус Амазон у Гоогле претрагу, а тек онда се појављује на Амазон страници са резултатима претраге. Семалт Амазон СЕО служи да подигне шансе за вашу понуду Амазон производа појављује се на ТОПу Гоогле СЕРП-а. Уз јединствену технологију масивне изградње линкова, Семалт чини Гоогле асоцијацијом вашу страницу производа са кључним фразама које вам треба да приморате вашу продавницу на ТОП резултате. Можете наручити шестомесечну или годишњу претплату која ће укључивати услуге као што су предлоги за професионалне кључне речи, ефикасна кампања за изградњу везе, до 100 појмова за претрагу у Гоогле ТОП10, унапређење рангирања, постојање провера грешака и корекција СЕО-а. Оно што је најбоље јесте да ћете бити у могућности да добијете сталну професионалну подршку од искусних Семалт специјалиста.

Дакле, ако желите да надмудришете своје конкуренте и добијете бескрајан ток потенцијалних купаца од највећег извора саобраћаја на Интернету, Семалт Амазон СЕО ће задовољити све ваше пословне потребе. АМЗ Трацкер

Тражење кључних ријечи је битан дио било које кампање оптимизације, укључујући и Амазон листу производа оптимизација. То је први Амазон Кеиворд Трацкер, тако да је вероватно много зрелији од таквих алатки за праћење конкурентних кључних речи. Ова алатка помаже у растућем рангирању и задржавању високих. Према нападачкој стратегији АМЗ Трацкер-а, можете брзо да досегнете рангирање на првом месту кроз промоцију, оптимизацију курса конверзије и анализу конкурената. Он вам пружа податке о позицијама ваших производа и пратите производе вашег конкурента, тако да можете да видите када извршавају промену која ради. Осим тога, АМЗ Трацкер сарађује са највећом платформом Амазон деал Випон. цом који дозвољава трговцима мета милиона потенцијалних купаца. Још једна предност је што АМЗ Трацкер омогућава оптимизацију листе производа. АМЗ Трацкер Он Паге Анализер показује снажне и слабе тачке ваше тренутне листе производа, пружајући вашу прилику да исправи. Осим тога, Амазон даје прилику да прати негативне критике и прилагођава извештаје е-поште.

  • Мерцхант Вордс

Овај алат служи да вам покаже најрелевантније термине за претрагу које потенцијални корисници користе да пронађете своје производе или повезане предмете унутар исте нише. База података садржи више од 170 милиона кључних речи. Овај алат савршено одговара трговцима који желе да повећају продају својих производа на Амазон. Софтвер за Мерцхант Вордс помаже да откријете веома специфичне кључне фразе које купци користе за проналажење одређеног производа. Ове фразе је много лакше рангирати јер нису високо конкурентне. Штавише, користећи овај алат, можете добити кључне речи са светског тржишта. Софтвер за Мерцхант Вордс пружа вам приступ глобалној публици са базом података за претрагу од купаца из различитих европских и азијских земаља. Помоћу алатке Мерцхант Вордс можете направити коначне ЦСВ датотеке за интеграцију ових података са било којим системом који ефикасно користите. И коначно, користећи овај алат, моћи ћете да добијете професионалну корисничку подршку.

  • Алат за кључне речи

Алат за кључне речи је професионални Амазон програм за истраживање кључних речи који служи за помоћ онлине трговцима генерише релевантне дуговечне појмове за претрагу користећи Амазон Сеарцх суггест фунцтион. Овај алат имплементира Амазонове функције рангирања како би створио стотине хиљада примјењивих термина претраживања за оптимизацију Амазон листе. Продавци Амазон-а који би желели да имају приступ напреднијим функцијама несумњиво ће имати користи од алатке за кључне речи за Амазон опцију. Међутим, елементи као што је праћење кључних кључних ријечи највише ранга остају ван домета за кориснике Амазонке алатке за кључне речи Source .

December 22, 2017