Back to Question Center
0

Семалт дели 7 најбољих карактеристика алата за оштрење

1 answers:

Употребом Дата Сцрапинг Студио можете извући информације са веб локација по свом избору за мање од 5 минута. Без сумње, то је један од најбољих и најкориснијих веб скрапинг алата на Интернету. Дата Сцрапинг Студио има моћан и једноставан кориснички интерфејс и олакшава податке са Ајак локација, сајтова заштићених лозинком, једноставних и динамичних локација, КСМЛ, ЈСОН и других сличних извора. Неке од његових невероватних карактеристика су наведене у наставку.

1. Једноставно претраживање кључних речи:

Као и сви други познати стругови, Дата Сцрапинг Студио нуди бољи начин претраживања кључних речи. Једноставно морате да преузмете и активирате ову алатку и користите га за организовање података на основу кључних речи. То доноси много кључних речи и фраза како би добили инспирацију. Дакле, не само да оштети ваше податке већ и да га организује на основу ваших кључних речи са кратким репом и дугом репом.

2. Истраживање тржишта:

Дата Сцрапинг Студио је једини стругач који врши добру претрагу тржишта за своје кориснике. За разлику од других обичних скенера података , овај алат даје резултате квалитета на основу ваше претраге. Тако је савршено за маркетере, онлине истраживаче, студенте, новинаре и научнике.

3. Веб интеграција података:

Најбољи разлог за кориштење Дата Сцрапинг Студио је то што пружа корисне опције за интеграцију веб података. Компатибилан је са свим веб прегледачима и оперативним системима, што вам олакшава чување података и интеграцију према вашим жељама.

4. Упоређивање података

Чак и врхунски скраћеници података не могу да упореде податке са две или више веб локација. Захваљујући томе, Дата Сцрапинг Студио има ову опцију и омогућава вам да анализирате податке различитих веб страница како бисте били сигурни да добијате квалитетне и поуздане резултате. Штавише, ова алатка уређује податке мало, уклањајући све правописне и граматичке грешке из ваших излаза.

5. Прати квалитету:

Овај програм прати квалитет ваших података док је оштетјен од екстрахованог. То значи да вам није потребно водити рачуна о извлачењу јер ће вам овај алат аутоматски добити читљиве и скалабилне податке у омиљеном формату.

6. Профил / детаљи производа:

Корисници овог софтвера имају лак приступ профилу и детаљима о производу. То значи да ако користите Дата Сцрапинг Студио за вашу е-трговачку веб локацију, можете добити информације од великана попут Амазон и еБаи без угрожавања квалитета. Ову алатку можете пробати да бисте добили детаље о производу, листу њихових имена, њихових описа и чак и слика. Према томе, можемо рећи да је Дата Сцрапинг Студио одлична алтернатива Амазон сцрапер-у и Фацебоок Дата Ектрацтор-у.

7. Обавештења:

Разни корисници се жале на недостатак обавештења о чишћењу. За разлику од обичних алата, Дата Сцрапинг Студио ће вас упозорити када су подаци укинути. Само треба да подесите своје поставке и почнете да примате обавештења управо у пријемном сандучету. Такође можете да будете упозорени на свој мобилни телефон користећи своје посебне опције. Стога, Дата Сцрапинг Студио је комплетан софтвер који има за циљ да ваш процес прикупљања података буде удобнији и удобнији. Најбоље је то што долази бесплатно Source .

December 22, 2017