Back to Question Center
0

Веб Савјети Савјети из Семалт

1 answers:

Ноде. јс је отворено окружење за извршавање ЈаваСцрипт кодова. ПаиПал, ЛинкедИн, Мицрософт, ГоДадди, Иахоо, ИБМ и Цисцо Системс су његови најпознатији корпоративни корисници. У последњих неколико месеци уведено је неколико Ноде базираних података, али најпознатији је Продуцт Сцрапер.

Склапач производа је погодан за е-цоммерце веб странице и олакшава информације са БестБуи, Валмарт, еБаи, Таргет и Амазон веб странице. Овај алат пружа тачне информације о производу, укључујући његов наслов, опис, слику и цену. Осим тога, производни стругач има једноставан АПИ и може се лако интегрирати са било којим веб прегледачем.

Ако сте недавно успоставили веб локацију за е-трговину, можда желите да сакупите информације о својим конкурентима и добављачима, њихове производе, цене и слике. Можете једноставно упоређивати различите сајтове е-трговине, као што су Амазон, Валмарт и еБаи и добити корисне информације помоћу производа Сцрапер. Овај алат је јединствен јер помаже у упоређивању различитих сајтова е-трговине, добијању њихових листа производа, слика, прегледа и информација о ценама. За разлику од других обичних алата, стругач за производ добија податке пузањем и упоређивањем различитих веб страница на мрежи и добија вам детаље о продавцима и добављачима. Стога можемо рећи да је производни струг је окосница е-цоммерце веб страница.

Користите стругач за праћење цијена конкурентских цена и услуга:

Продаја различитих производа онлине по конкурентним цијенама увијек је била изазовна за све нас. Понекад корисници збуњују због флуктуације цена различитих производа на Интернету. Амазон и еБаи покушавају да одрже цене на добром нивоу и имају за циљ да привуку све више и више корисника. За почетак, добијање информација о производима је веома важно. Са производњом стругача, биће вам лакше да упоређујете цене различитих производа и оптимизујете своју веб страницу на бољи начин. На пример, ако желите да извучете податке са туристичких портала или компанија за е-трговину, одмах покушајте да скрећете производ. Овај алат ће сакупљати, организовати и извлачити податке за вас у реалном времену.

Користите стругач производа како бисте процијенили трендове на тржишту:

Ситес е-трговине и онлине твртке редовно прате своје супарнике. На пример, Амазон прати тренутне тржишне трендове и прикупља информације о производима и услугама БестБуи и Валмарт. Штавише, упоређује њихове цене и производе са сопственим асортиманом. Склапач производа ће вам пружити исту врсту информација. Ово средство ће вам помоћи да стекнете изводљиве информације и добићете добро извучене податке за ваше пословање. Поред тога, он ће пружити информације о томе како ваши конкуренти испоручују своје производе и какву врсту попуста се нуди на мрежи.

Склапач производа добија тачне информације о добављачима:

Веб сајтови и тржишта електронске трговине имају стотине активних добављача. Са производњом стругача можете сакупити информације о бројним добављачима и упоређивати њихове производе и цене. Такође можете извлачити податке са Амазон-а и еБаи-а и тако можете попунити своје веб странице. Веб програмери и програмери могу креирати скалабилне сервере са скраћивањем производа и лако могу лако обављати низ задатака Source .

December 22, 2017