Back to Question Center
0

Семалт: 5 начина за надувавање ваше СЕО анализе са Веб скраћењем

1 answers:

Интернет је пун савјета о СЕО. Са мрежним отпадом , могуће је преокренути веб локације наших конкурената како би се осмислиле стратегије да их надмаши. Без обзира да ли морате да извадите насловну ознаку, мета описе или кључне речи, требало би да користите десни скрејпер за садржај да бисте обавили свој посао.

Ево 5 различитих начина за надопуњавање ваше СЕО анализе са веб скраћењем.

1. Анализа конкурентских кључних речи:

Можете једноставно скраћивати веб локацију вашег конкурента и добити његов садржај за анализу кључних речи. У ту сврху, можете користити СЕМРусх и потражити одговарајуће кључне речи. СЕМРусх је свеобухватни алат за скраћивање података . Уз то можете одредити које кључне ријечи ваши конкуренти користе. Такође, можете сазнати његове кључне речи дугог репа и кратких репа и учинити ваш сајт рангираним на бољи начин.

2. Перформансе страница:

Различити СЕО алати и услуге фокусирају се на домене и кључне речи за боље рангирање. Важно је да обришете податке како бисте побољшали укупне перформансе својих веб страница. Да ли желите да повежете саобраћај на вашу веб локацију или блог? Гоогле Адвордс АПИ је одличан алат који олакшава податке и лако претражује ваше веб странице. Такође, помаже у побољшању перформанси ваше веб странице и повећава његов ранг.

3. Мета-Дата Екстракција:

Кимоно лабораторије и увоз. Ио су два изванредна алата за скругање веба . Помажу у извлачењу мета-података и једноставно индексирају наше веб странице. Ако желите да схватите зашто је локација вашег такмичара рангирана боље од ваше, можете пробати било који од ових алата и пронаћи одговарајуће кључне речи за вашу веб локацију. Са увозом. ио и Кимоно, можете лако извући мета описе, мета наслове и мета ознаке и побољшати перформансе ваше веб странице.

4. Веб странице за рангирање странице:

Циљ СЕО-а је повећање рангирања странице за дате кључне речи. За све вебмастере је потребан СЕО веб скрапер који им могу помоћи да побољшају укупне перформансе својих сајтова. Када су подаци потпуно очишћени, можете га објавити на свом блогу и покренути квалитетни саобраћај. Можете покушати Сцрапи, алат за извлачење података који брише информације са различитих веб страница без промјене главних кључних ријечи. Један од начина за повећање ранга је пронаћи оно што ваши конкуренти раде и емулирају своје веб странице.

5. Унутрашње и екстерне везе:

Безбедно је рећи да веб скрапинг и СЕО имају јаку везу. Увијек требате интерне и екстерне везе за боље рангирање претраживача. Са Гетлефтом, ПарсеХубом и ОутВит Хубом, не можете само пузати и извлачити своје веб странице, већ и изградити јаке унутрашње везе.

Са алатима за скраћење веба, можете лако одредити колико кључних ријечи користе ваша страница такмичара. Требало би да постоји оптималан број кључних речи у вашем садржају и може вам помоћи да избегнете пуњење кључних речи. Осим тога, можете ископати корисне податке из видео снимака и слика. Са одговарајућом врстом алата за гребање , лако можете извући информације из слика и видео клипова и повећати вашу рангираност до неке мере. Укратко, веб скрапинг и СЕО могу помоћи да разумете како ваш конкурент постаје на врху резултата претраживача Source .

December 22, 2017