Back to Question Center
0

Семалт представља ГитХуб: водећи веб скрапер са пуно карактеристика

1 answers:

ГитХуб је једно од најпознатијих услуга. Ова алатка може оштетити велики број веб страница у читљивом и скалабилном формату. Познато је по технологији машинског учења и погодна је за мала и средња предузећа. Најзначајније карактеристике ГитХуб-а су разматране у наставку:

Скалабилност

Са ГитХуб-ом можете извући што више веб страница колико желите и претварате податке у скалабилни формат као што су ЦСВ и ЈСОН. Такође можете пратити квалитет података док је оштетјен; ГитХуб обилази бескорисне везе и брзо добија добро структуриране податке.

Минимизиране грешке

За разлику од других традиционалних услуга за скраћивање података , ГитХуб аутоматски брише ваше податке и аутоматски исправља све мале и велике грешке. Он нам пружа прецизне информације о грешкама и прати квалитет података самих. Такође можете сакрити ПДФ датотеке и ХТМЛ документе помоћу овог алата.

Отпорност

ГитХуб је најпознатији по својим корисничким интерфејсом и увијек поузданим сервисима. Не захтева одржавање и може се користити месецима након месеци. Можете изабрати различите формате и дозволити ГитХуб-у да прикаже податке о извозу у жељеном формату. Погодан је за стартупе, студенте, наставнике и фрееланцере.

Скидање информација са динамичких веб локација

Са ГитХуб-ом можете брисати информације са једноставних и динамичних веб локација. Овај алат такође брише податке са сајтова друштвених медија, путних портала и сајтова е-трговине без икаквог проблема. Штавише, он мења основни ХТМЛ код и аутоматски исправља све мање грешке.

Способност управљања или креирања скрипти и агената

Једна од најистакнутијих особина ГитХуб-а је тај што може управљати и креирати и агенте и скрипте. Овај алат се лако позива на акције масовног прилагођавања и може у року од неколико минута отклонити до десет хиљада веб страница. Са ГитХубом, миграција агената и претплате корисника података међу системима је направљена без проблема.

Трансформише неструктуиране податке у структуриране и употребљиве податке

За разлику од увоза. ио и Сцрапи, ГитХуб трансформише неструктурне податке у организоване, употребљиве и структуриране податке за неколико секунди. Овај алат је посебно погодан за програмера и не-програмера. Она не само да отвара ваше веб странице, већ и индексира вашу веб локацију и помаже вам да генеришете више потенцијалних садржаја на интернету. Подаци се могу извозити у КСЛС, КСМЛ, ЦСВ и ЈСОН форматима, олакшавајући рад привредника и предузећа у одређеној мјери.

Интелигентни агенти

ГитХуб може стварати агенте за неколико минута и не захтева никакве вештине програмирања или кодирања. На основу технологије учења машина, овај алат аутоматски обележава резултате и истовремено оклања више УРЛ адреса. Штавише, она је способна да скреће цијелу страницу у неколико секунди и посебно је корисна за вијести као што су ЦНН, ББЦ, Тхе Нев Иорк Тимес и Тхе Васхингтон Пост.

Можда је време да процените ваше технике скраћења података и користите ГитХуб да бисте развили свој посао Source .

December 22, 2017