Back to Question Center
0

Који су главни фактори који одређују истраживање кључних речи на Амазону?

1 answers:

Претпостављам да потпуно истраживање кључних речи на Амазону одређује углавном фактори кључне ријечи релевантности (колико блиско одговара тражењу корисника) и тренутни ниво рангирања конкуренције (колико ће бити тешко рангирати). Може изгледати као неуспјешно, али главни циљ истраживања кључних ријечи на Амазону је проналажење оних потенцијално побједника, али још увијек не превише популарних израза за претрагу производа и комбинација дугих репа које користе живе купци који купују тамо. Али како направити напредак у рангирању како би се видљивост на вашем производу повећала као пакао?

Постоји неколико начина да наставите са њим:

  • Покретање проактивне кључне речи помоћу опције Амазон ауто-филл. На тај начин не можете одмах одмах добити велику слику најефективних комбинација кључних речи повезаних са категоријом производа или одређеном ставком узетим одвојено, али схватите које кључне ријечи за претрагу за претрагу ће вјероватније преузети локални купци за њихово претраживање производа када буду приказани аутоматски предложити опције помоћу Амазоновог алгоритма.
  • Идентификација најцењенијих кључних речи. Мислим на те услове претраживања са знатно високим обимом претраживања, а ипак релативно мањем конкуренцијом. Због тога вероватно још увек постоји недовољан број сродних производа на продају који су за сада индексирани за ту одређену кључну ријеч. Као резултат тога, они потцијењени и још увијек потпуно испуњени појмови претраживања и комбинације са дугим репом могу разумно постати ваш први приоритет за истраживање кључних ријечи на Амазон.
  • Проналажење трендинг кључних речи тренутно добија популарност. Уопштено гледано, кључне кључне ријечи нису баш превише конкурентне, барем за сада. Међутим, њихова најновија добитка у обиму претраживања (на примјер, током протеклог мјесеца) чини их дефинитивно вриједнима међу првим морално освајаним циљевима истраживања кључних ријечи на Амазон.

Заједно са профитабилним кључним речима и комбинацијама претраживања производа дугог репа, ваши сопствени листови трговачких листи и његова оптимизација су такође важни фактори. Мислим да је профитабилна група кључних речи добра за вас. Али куповање без одговарајуће шеме оптимизације листинга производа ће неизбежно убити вашу е-трговину бизнисом током времена. Зато бисте требали бити сигурни да ништа не ограничава излагање вашег пописа онлине претраживању. На тај начин, препоручујем да имате двоструку проверу следећих фактора који одређују успешну индексацију кључних речи на Амазон:

  • Опис производа треба да буде написан негдје око 250 речи које треба подржати листом од пет метак, сваки потпуно описан, али и даље чист и концизан.
  • Слике производа су такође веома важне. И не само да водите своје посјетиоце на коначну одлуку за куповину с вама, већ и за потребе рангирања у претраживању. Ствар је у томе што Амазон препознаје низ подржавајућих визуелних садржаја као једнако јак фактор који одређује квалитет вашег производа Source .
December 22, 2017