Back to Question Center
0

Најбољи алати за брушење великих података - Семалт Адвице

1 answers:

Постоје различити начини за стицање података са Интернета. Неки од алата су намењени хобистима, а остали су погодни за предузећа и брендове. Ако желите да извучете податке са приватних блогова или веб локација е-трговине, морали бисте да користите следеће алате који обећавају резултате квалитета.

1. Оутвит Хуб:

Оутвит Хуб је екстензија Фирефока. То је једно од најпознатијих алата за очишћавање и визуализацију великих података са Интернета. Једном када се инсталира и активира, Оутвит Хуб ће вам омогућити врхунску могућност веб скрапинга за ваш веб претраживач. Најпознатији је по својим карактеристикама за препознавање података и не захтијева програмерске вјештине како би обавио свој посао. Можете користити Оутвит Хуб за приватне веб странице и динамичне веб странице. Овај фрееваре је погодан за стартуп и средње предузеће.

2. Увоз. ио:

Увоз. Ио је добра алтернатива Кимоно Лабс-у. То је свеобухватна и моћна услуга за визуелизацију и скраћивање великих података за неколико минута. Са увозом. Ио, можете поставити Ситемапове и стргати велики број веб страница. Поседује изврсне способности динамичког изузимања података и обрађује АЈАКС и ЈаваСцрипт датотеке. Поред тога, увозити. Ио извлачи информације из ПДФ датотека и слика без угрожавања квалитета.

3. Спинн3р:

Одличан је избор за цртање читавих сајтова, блогова, сајтова друштвених медија и РСС феедова. Са Спинн3р, можете лако индексирати и пописати своје веб странице. Користи фирехосе АПИ и даје вам опције за лако филтрирање података. Најбољи део овог програма је тај што ваше податке обрађује помоћу одређених кључних ријечи и помаже у уклањању ирелевантних веб садржаја.

4. ФМинер:

То је свеобухватно средство за стругање и визуализацију великих података на Интернету. Фминер је најбољи веб програм за скраћење који комбинује врхунске функције и лако изведе неке пројекте за извлачење података. Ако сте развили блог и желите да развијете своје пословање, требало би да користите Фминер податке о скрапи са што више страница. Она лако може да рукује пројектима који захтевају вишеслојне пописе и листе прокси сервера.

5. Деки. ио:

Овај алат је добар за динамичне веб странице и податке о грешкама без угрожавања квалитета. Деки. Ио је једна од најбољих и најлакших услуга за стругање и визуализацију великих података. Овај алат омогућава нам да подесите пописе и преузмемо податке у реалном времену. Најпознатији је по својим интерфејсима прилагођеним кориснику, а подаци се чувају директно у Бок. нет или Гоогле диск. Можете и своје податке извозити у ЦСВ и ЈСОН датотеке.

6. ПарсеХуб:

Парсехуб је свеобухватан и користан веб скрапинг програм који је извадио податке са сложених веб страница које користе ЈаваСцрипт, АЈАКС, колачиће и преусмеравања. Овај алат је опремљен машинском технологијом за учење и лако и једноставно прочита и анализира ваше веб документе. ПарсеХуб је погодан за Линук, Мац и Виндовс кориснике и може управљати до десет пројеката истовремено. Његова бесплатна верзија је погодна за мала и средња предузећа, а његова плаћена верзија је добра за врхунске брендове и предузећа. Можете лако извозити извађене податке у ЦСВ, Екцел и ХТМЛ формате Source .

December 22, 2017