Back to Question Center
0

Који је најбољи начин за оптимизирање Амазон листе за почетнике?

1 answers:

Амазон је највећи претраживач на свету, барем онај који се бави онлине продајним понудама за све производе који можете замислити. А у вама сте продавац новинара, требали бисте знати главна правила игре тако да ће преживљавање на оном ужурбаном тржишту постати много лакше. И најбољи начин за стварање чврстог основа за ваш комерцијални напредак је оптимизација ваших Амазонових листића за главне циљне кључне речи, тако да се ваше понуде производа појављују видљиво у производима СЕРП. Зато ћу Вам дати неколико кратких савета и трикова за оптимизирање Амазонових листића као што је професионалац, чак и ако сте и даље у потрази за продавцем новинара који своје почетне кораке предузима за крајњи успех малопродаје тамо.

Како оптимизовати Амазон листу као про

Прије било чега другог, лице се суочити са тим - Оптимизација за претраживање Амазон увек почиње са обликовањем савршено прилагођене странице детаља сваки производ који имате на продају. Приликом креирања ових елемената на страници са детаљима о производу, заиста је важно бити тачан и потпуно детаљан да бисте написали стварно упечатљиву страницу производа која би водила сваког потенцијалног купца да направи коначну куповину нарочито са вама, а никуда на другом месту. Због тога препоручујем да обликујете главне елементе странице детаља производа како бисте оптимизирали своје Амазон листе, и то:

  • Назив производа - увек мора бити јединствен и једнак. Да буде што прецизнији и привлачнији за Амазонов опћи стил за наслове производа што је могуће. Направите то, запамтите - назив производа је најбоље место за постављање главних циљних кључних речи и фраза дуготрајног претраживања у падајућем редоследу њиховог значаја. Међутим, обратите пажњу да вам се препоручује да избегнете дупликативне кључне речи које се користе у наслову производа, као и на осталим деловима страница производа на страници производа.
  • Буллет Поени - овај део странице детаља о производу обично се израђује са пет извештаја. Да их покрије само најважније информације, тако да ће описати примарне карактеристике / користи ваше ставке у продаји. Заправо, "идеална" листа метака има за циљ да реинтегрише најважније информације које су већ најављене у називу производа.

  • Опис производа - у ствари, то је већи део ваше листе метака. На тај начин, опис вашег производа има за циљ да истакне главне карактеристике артикла у продаји, уз подршку општих елемената свакодневног коришћења / одржавања. Размислите о томе да овде укључите следеће карактеристике: димензије производа, погодност на нивоу узраста / вјештина, садржај и услови за производ, стање порекла и тако даље. Међутим, обратите пажњу да никада не смијете овде укључити податке о произвођачу и цијене, или било који податак у отворено промотивне сврхе.
  • Слике производа - представља скуп визуелних слика који дају додатни опис производа и његов општи преглед који приказује све стране својих главних функција и начина коришћења. Овај одељак се препоручује да укључи шест или седам привлачних слика производа, што би требало бити у потпуности уверљиво за сваког потенцијалног купца који сматра да купује с вама Source .
December 22, 2017