Back to Question Center
0

Како побољшати структуру листинга производа Амазон на најбољи могући начин?

1 answers:

С обзиром на то да је Амазон у основи велики претраживач који се углавном бави продајом производа, требало би да знате како побољшати страницу Амазон производа са правом оптимизацијом за главне циљне кључне речи. И доле ћу вам показати како побољшати Амазон листу производа по главним одељцима, као што су Назив производа, Буллет Бодови, Опис производа, као и Слике производа. На крају, пронаћи се међу највишим релевантним резултатима претраге тамо. Дакле, да видимо како побољшати оптимизацију Амазон-а за кључне ријечи на најбољи могући начин.

Како побољшати Амазон производ

Пре било чега другог, почнимо са основним разумијевањем кључних речи и њиховом правилном употребом у оквиру укупног процеса оптимизације тамо. Дакле, ако желите да видите већи промет на вебу за своје производе, онда ћете морати да побољшате свој Амазон профил и његове главне делове - да бисте коначно уживали у вишем рангирању међу најбољим продавцима који су већ водили тамо. Са једне стране, ваше тренутне ранг листе претраживања ће се добро учинити - баш као и стварне продајне перформансе ваше продавнице за испоруку. С друге стране, међутим, можете доминирати на тржишту са неким стварно упечатљивим описима који су добро оптимизовани за ваше главне циљне кључне ријечи и дуготрајне ријечи претраживања које користе прави купци. Па, то је нека врста парадокса - ако сте рангирани, наћи ћете се брже и продати више. Или обрнуто - када се нађете брже, продат ћете више и рангирати највише. У наставку ћу очистити мистерију и показати вам како побољшати листу производа Амазон по главним одељцима.

Стварање назива производа

Свака појединачна кључна реч која се налази у називу производа тражи се самостално. То значи да се користећи било које кључне речи или реченице дуготрајног претраживања у више наврата - како у наслову производа, тако и на другим местима преко ваше странице производа - препоручује се да се избјегава по сваку цену. Приликом креирања наслова производа, не заборавите да своје главне кључне речи ставите у редослијед њиховог смањења. На тај начин, никад не претерујте са тим, наравно, осим ако не желите да је превише испуните кључним ријечима и учините себи више штете него добро.

Оптимизирајућа листа тачака и опис производа

Пре свега, постарајте се да избегавате следеће најчешће грешке са вашим тачкама и листом производа:

  • Немојте укључивати било какве потпуно тачне или чак погрешне информације наменске - на пример, само да бисте добили тачно претраживање по имену бренда или неким другим конкурентним.
  • Избегавајте стварање предугачке листе метака или прекомерно продужених описа производа упакованих са пуно непотребних / дуплираних информација.
  • Никада не покушавајте да преусмерите своје посетиоце на другу веб локацију (нпр. е. , не покушавајте да користите цене трећих страна, тачан произвођач или отворено промотивне податке тамо) Source .
December 22, 2017