Back to Question Center
0

Које су најчешће грешке са оптимизацијом претраживача А9?

1 answers:

Можда ће изгледати као пригушивач, али купци е-трговине могу пронаћи тачно оно што им је потребно - само када ваша листа производа садржи све неопходне појмове за претрагу који су блиско повезани са упитом за претраживање који попуни потенцијални купац. Али имајући у виду да лавовски удео у техникама оптимизације кључних речи функционише скоро исти, Амазонова оптимизација за претраживаче А9 има веома различит приступ том процесу. И то значи да има доста често насталих грешака превише Амазон продаваца још увијек није свјестан. Зато доле ћу очистити ту мистерију око А9 Сеарцх Енгине Оптимизатион и показати вам најчешће замке, у складу са поновљеним грешкама које су предузеле превише онлине предузетника који продају своје производе на оном ужурбаном тржишту. Па, хајде да се пробудимо!

Амазон А9 Оптимизација за претраживаче

Грешка Једна: Услови коришћења бокса

Ствар је у томе што превише продаваца на Амазону верују да резервни део њихове листе производа који садржи остале кључне кључне кључне речи (који у ствари нису пронашли своје место било у наслову производа или у одељку описа) су најважнија поља за оптимизацију претраживача А9. И сви су страшно погрешни. Дакле, ако желите максимално искористити оптимизацију кључне речи за вашу листу производа, овдје је прави начин оптимизације странице производа (у падајућем редоследу важности):

1) Назив производа;

2) Листа тачака;

3) Услови бокса за претрагу;

4) Опис производа.

То је то!

Греска два: стављање све на једно место

Мислим да је међу најчешћим грешкама са оптимизацијом претраживача А9 прилично честа ситуација када продавац ставља лавовски део главног циљане кључне речи - само на једном месту, уместо да све буде раздвојено у пет редова. То значи да нема потребе да дати све те 250 знакова било којем појединачном пољу, без обзира на то колико важности дајете.

Зато се фокусирање на само једну линију једноставно значи да вероватно трошите 80% преосталих прилика за кључне речи.

Грешка три: Користите исте речи више пута

Према Амазон-у, нема потребе за дупликат било ког дела вашег садржаја, који је већ пронађен у било којој другој атрибути вашег производа. То значи да свака дупликативна употреба за главне циљне кључне речи - није ништа друго него трошити тај драгоцени простор. На крају крајева, управљање вашом оптимизацијом производа на тачнији и мудрији начин ће оставити отворена врата за добијање већег броја или индексираних и рангираних кључних ријечи за које можете имати користи од. Једноставно речено, све што вам треба овде је да наведете сваку главну циљану кључну реч само једном (то ће бити довољно, сигурно) и слободно наставити да попуњавате следеће одељке на вашој страници производа којима је потребна оптимизација за остале прецизно циљане појмове за претрагу Source .

December 22, 2017