Back to Question Center
0

Семалт Екперт објашњава како извлачити податке са веб странице

1 answers:

Веб стргање, познато и као екстракција веб података, од интернета. Алатке за скраћивање веба приступају веб-локацијама које користе протокол Хипертект Трансфер Протоцол и олакшавају да извучемо податке са више веб страница. Ако желите сакупити и скривати информације са одређених веб локација, можете пробати сљедећи веб сцрап софтвер.

1. 80 ногу

То је један од најбољих алата за извлачење података. 80 ногу је познато по корисничком интерфејсу. Он прикупља податке и структурира податке у складу са вашим захтевима. Она преузима потребне информације у неколико секунди и може истовремено вршити разне задатке. 80 нога је претходни избор ПаиПал, МаилЦхимп и Фацебоок.

2. Спинн3р

Са Спинн3р, можемо прикупити податке и брзо читаву веб локацију. Ова алатка извлачи податке са веб страница друштвених медија, вијести, РСС и АТОМ феедове и приватне блогове. Можете сачувати податке у формама ЈСОН или ЦСВ. Спинн3р скида податке на више од 110 језика и уклања спам из ваших датотека. Његова администраторска конзола дозвољава нам да контролишемо боте док се читава страница очисти.

3. ПарсеХуб

ПарсеХуб може сакрити податке са веб сајтова који користе колачиће, преусмеравања, ЈаваСцрипт и АЈАКС. Има свеобухватну технику машинског учења и кориснички интерфејс. ПарсеХуб идентифицира ваше веб документе, отвара их и даје излаз у пожељним форматима. Овај алат је доступан за кориснике Мац, Виндовса и Линука и може управљати до четири пројекта пузања у исто вријеме.

4. Увоз. ио

Један је од најбољих и најкориснијих софтвера за скраћивање података . Увоз. Ио је познат по најсавременијој технологији и погодан је за програмера и не-програмера. Он разграђује податке са више веб страница и извози их у ЦСВ и ЈСОН формате. Можете уштедети више од 20.000 веб страница за сат времена и увозити. ио нуди бесплатну апликацију за кориснике оперативног система Виндовс, Линук и Мац.

5. Деки. ио

Ако тражите да извучете целу веб локацију, требате покушати Деки. ио. То је један од најбољих и најкориснијих скраћеница и претраживача података. Деки. Ио је познат и као Цлоуд Сцрапе и може управљати стотинама веб страница у минути. Његова издања заснована на прегледачу постављају податке за претраживаче и извлачење података у реалном времену. Када се подаци извуку, можете га сачувати на кутији. нет или Гоогле диск или га директно преузмите на свој чврсти диск.

6. Вебхоусе. ио

Ова апликација заснована на прегледачу и организује ваше податке повољно. Вебхоусе. Ио је најпознатији по својим карактеристикама пузања података и технологији машинског учења. Помоћу ове услуге можете да попишете огромну количину података из различитих извора у једном АПИ-у. Он је способан да скраћује хиљаде веб страница за сат времена и не угрожава квалитет. Подаци се могу извозити у КСМЛ, ЈСОН и РСС формате.

7. Висуал Сцрапер

Ово је корисни и једноставан софтвер за извлачење података. Помоћу Висуал Сцрапер можете да преузмете податке у реалном времену и можете их извозити у формате као што су ЈСОН, СКЛ, ЦСВ и КСМЛ. Најпознатији је по интерфејсу "поинт-анд-цлицк" и може сакрити и ПДФ и ЈПГ датотеке Source .

December 22, 2017