Back to Question Center
0

Зашто бих требао користити Амазон кључне ријечи за оптимизацију листе производа?

1 answers:

Данас, с обзиром на све већи број људи који користе е-трговину на Амазон-у, постоји стварно велики ниво тржишне конкуренције за своје производе у продаји тамо. И постаје веома важно да странице вашег производа постану видљиве у тражењу производа. Због тога је скоро немогуће преживјети као успешан продавац без одабира доброг кључа за генерирање кључних речи Амазон-а и истраживачког алата (или онлине оквира). Али, пре било чега другог, предлажем да почнемо са делом учења. Зашто су ваше кључне кључне кључне ријечи важне? Па да видимо.

Шта су Амазонке кључне речи?

Слично као код главних претраживача (као што је Гоогле сам, као и Иахоо, Бинг итд. ), морате имати поуздани алат за генерисање кључних речи Амазон да бисте открили те врло специфичне речи, фразе или реченице које живе купци највероватније користе приликом гледања производа на продају тамо. На тај начин се чини да је просечна површина претраживања међу примарним показатељима (наравно, као груба процјена) колико људи заправо користи одређену кључну реч или фразу дугог репа да пронађе оно што траже.

Зашто користити Амазон кључне речи?

Ево неких разлога за вас да разумете важну важност избора стварно успешног Амазон кључних речи генератор и истраживачки алат. На крају, неопходно је изабрати праве кључне речи од којих се очекује:

  • Да ваш производ буде доступнији свим потенцијалним купцима на Амазон. Једноставно ставите, уз праве кључне речи укључене у вашу листу производа, биће лакше за више људи да пронађу своје производе - побољшавајући циљану онлине изложеност одређеној претрази категорије производа / производа.
  • Пумпније циљани органски веб промет - директно на страницу производа / главна веб страница. Мислим да добар ранг за одређену комбинацију кључних ријечи или дугогодишња претраживања олакшава алгоритам А9 да вас пронађе. На тај начин ће вам већи промет вероватно донијети сигурније веће шансе за продају више производа све већем броју људи који траже одговарајућу ставку или претраживање унутар исте категорије предмета.

Где да укључим кључне речи?

У суштини, ваше главне циљне кључне речи су намијењене за кориштење у оквиру ваше кампање оптимизације листинга производа. И да се суочимо са тим - оптимизација странице производа је текућа, дуготрајна и веома радно интензивна радња. Али, ако сте спремни и спремни да уложите неко време у њега, можете бити у стању да буквално урадите цео онлине посао на Амазон. Дакле, једном када сте изабрали добар Амазон кључне речи - где да користите најбоље кључне речи са осталим вредним комбинацијама дугог репа и предлогима кључних речи? Ево главних дијелова вашег листа производа који ће бити оптимизовани за ваше циљне кључне ријечи:

  • Наслов странице производа (најбоље мјесто за постављање главних кључних ријечи према редоследу њиховог смањеног значаја).
  • Одељак описа производа (требало би да укључи углавном комбинације кључних речи дугог репа).
  • Листа буллет бодова (у ствари, то је краћа верзија описа производа, али уверите се да немате више кључних речи које су у више наврата укључене иу ваш наслов и на листу метака) Source .
December 22, 2017