Back to Question Center
0

Семалт објашњава зашто се Мозенда сматра једним од најбољих алата за скенирање података

1 answers:

Чишћење података је процес прикупљања података из одређеног домена да би се организовао у парсабле формате као што су КСМЛ, ЦСВ или ТСВ. Овај процес се разликује од екстракције података јер се екстракција обично врши прикупљањем података из више домена.

Потражња за скраћивање података се драстично повећава због њених бројних предности. Због тога је развијен велики број алата како би добили било какве информације са Веба. Нажалост, већина алата није савршена и има много недостатака. Међутим, постоји и алат са супериорнијим карактеристикама, а ово је Мозенда.

Предности стругања података

Мозенда може да прикупи контакт информације организација и појединаца. Стискање контакт информација је неопходно за организацију продаје и пружаоце услуга маркетинга широм свијета. Са развојем веб скрапинга технологије, постало је врло лако претраживати људе и организацију да понуде своје услуге и производе.

Једноставан приступ било којој контактној информацији олакшао је сакупљање маилинг листе, е-поште, па чак и листе позива. Поред горе поменуте користи, постоје и други разлози за редовно скраћивање информација:

1. Конкурентно истраживање: Компаније извлаче податке из различитих конкурентских разлога. На примјер, компаније можда желе знати цијене својих конкурената за одређене производе и услуге.

2. Геотаргетирање и груписање: Подаци су оштетили за правилно профилисање. Омогућава компанијама да воде маркетиншке кампање засноване на локацији и тиме повећавају ефикасност својих маркетиншких напора. На примјер, компанија која послује у спа центру у Дејтону, Охио, треба послати маркетиншке поруке становницима Дејтона. Слање их становницима Синсинатија неће бити ефикасна јер није вероватно да ће неко кретати толико далеко само да би добио неке спа услуге.

3. Маркетиншке кампање: Као што је раније поменуто, потребан вам је приступ информацијама за изградњу базе података циљне публике.

4. Креирање директоријума: На пример, ако предузеће мора да користи услуге адвоката, мора да провери именике адвоката да би добили контакте неких адвоката у истом граду.

5. Евалуација појединаца и пословних организација: Приликом тражења пословног партнера или провајдера услуга, екстракција података помаже компанији да процени своје потенцијалне партнере. Ако можете добити информације о предузећу или појединцу, онда их можете процијенити у одсуству.

Зашто Мозенда

Софтвер Мозенда може извући податке које су вам потребне периодично или на захтев. Дизајниран је како би корисници научили вештине скраћења веба веома брзо. Мозенда користи технологију рендеринга претраживача која имитира истински људски корисник.

Предности имитације корисника су:

  • Софтвер лако може управљати ЈаваСцрипт-ом и Ајак-ом
  • лако се креће кроз дубоке веб странице
  • ) Она учитава и навигира странице баш као што то ради претраживач

Осим што је у могућности да имитира кориснике, Мозенда је подржана од стране одличне 24/7 техничке подршке, а пакет има и неке кратке видео записе за кориснике да научите како правилно користити алат. Кратки туторијал видео записи су:

  • Како снимити текст. Ово траје само 43 секунде
  • Како учитати наредну страницу резултата. Потребно је минут и 58 секунди
  • Како планирати програм за редовно вођење. Трајање за ово је минут и 8 секунди
  • Како комбиновати податке из две области. Потребно је само 1 минут и 16 секунди

У закључку, иако Мозенда има бројне карактеристике, најважнији разлог због којег би требало да покушате је његова способност да скину динамичне веб странице Source .

December 22, 2017