Back to Question Center
0

Ефикасан програм за скраћење Веба који је предложио Семалт

1 answers:

Тренутно, веб сцрапинг је постала непогрешива пословна стратегија са практично свим организацијама које то усвајају. Нажалост, техника није у потпуности искоришћена због одређених изазова. Наравно, можете претраживати на мрежи да бисте добили садржај који желите и можете га копирати. Међутим, то је могуће само уз мало података. Дефинитивно ће вам бити потребан алат за скраћивање веба за прикупљање огромне количине података. Највећи изазов овде је захтев програмског искуства.

Морате имати одређени ниво искуства и знања у програмирању како бисте могли да конфигуришете већину алата за веб скрапинг на одговарајући начин. Али само мало људи има програмерско искуство. Осим тога, кодирање веб алата за скраћење је прилично досадно и дуготрајно чак и високо искусним програмерима. Да бисте погоршали ствари, можда ћете морати да измените код вашег софтвера за сваку циљану веб локацију, јер је свака веб локација јединствена. Због тога је ова нова алатка за скреирање веба заузела свет невреме. Не захтева програмерско знање, и то је ефикасно. Назив алата је ОутВит Хуб

ОутВит Хуб је у ствари додатак Фирефок који се може преузети и инсталирати у ваш претраживач. Са софтвером, ви ћете стргати различите веб странице са само неколико кликова на вашем мишу. Иако програм има могућности да скраћује различите типове веб локација са подразумеваним подешавањима, можете га прилагодити тако да одговарају вашим потребама.

Овде је како користити софтвер

Морате га преузети из Мозилла додатка и инсталирати у Фирефок претраживачу. Након инсталације, додатак неће ступити на снагу док не рестартујете свој прегледач. У левом окну апликације ћете наћи неке једноставне опције скраћења. Иако су ове опције основне, довољно су вам да извадите потребне слике и текст са веб странице или било ког од линкова на страници.

Међутим, основне опције не могу обављати напредне задатке за скраћивање веба. Ако су вам потребне додатне опције, потребно је да одете у Аутоматоре, а затим пређите на одељак Скрепторе. Овде ће бити приказан изворни код ваше циљне веб странице. Следећи корак је потражити означене атрибуте у коду. Могу се користити као маркери за ваше потребне елементе података пре извлачења.

Сада треба попунити поља "Маркер пре" и "Маркер афтер" и кликните на дугме за извршавање. После тога, морате само да седнете и гледате како ОутВит Хуб ради свој посао. Овај програм вам даје слободу да истовремено користите више скрепера, чиме се побољшава време окретања.

Ово је само општи поступак за извлачење података. Одељак документације додатка долази са различитим туторијалима за различите захтјеве / потребе за екстракцијом података. Процес ћете наћи брже и лакше када их овладате. Дакле, препоручљиво је да се студије обучавају религиозно.

ОутВит Хуб има способност да се носи са сложеним екстракцијама података са својим бројним софистицираним функцијама. Дакле, можда ћете морати да разумете употребу сваке функције. На пример, да бисте извукли податке са неколико циљних локација које имају сличне структуре, потребна вам је функција звана "Формат Цолумн".

У закључку, ОутВит Хуб је одличан скраћивање података додатак за програмера и не-програмера. Такође има бројне функције које бисте требали научити. Што су сложене функције које користите, то ће бити бржи и бољи резултати вашег претраживања на вебу Source .

December 22, 2017