Back to Question Center
0

Како се рангирати у Амазон производу као велики продавац?

1 answers:

Сваки велики онлине продавац зна како се рангирати у Амазон производу. Ствар је у томе да не постоји други начин преживљавања тамо као активни продавац, осим ако не радите најбоље да побољшате позицију вашег производа у потрази тако да ће све већи број људи видети. Међутим, обратите пажњу на то да се тиме стално мијења алгоритам рангирања А9, тржиште Амазон-а треба да се континуирано прилагођавате његовој новој стварности. Ипак, постоји доказан начин који вам може помоћи да разумијете како се рангирати у Амазон тражењу производа тако да се ваши предмети нуде за продају тамо увек гледају на лавовски удео ваше циљне публике. И доле ћу вам показати како да завршите задатак на најбољи могући начин.

Како се рангирати у Амазон производу

Прије свега осталог, мораћете да идентификујете главни скуп потенцијално добивених кључних речи. Да бисте довршили тај задатак, препоручујем да користите планер за кључне речи, подразумевано Гоогле истраживачку алатку за кључне речи доступне на отвореном приступу. Озбиљно, овај добар стари онлине помоћник је сјајна полазна тачка за почетак анализе кључних кључних кључних ријечи и израза дугог репа претраживања. Када се то уради, мораћете да унапредите своју масовну листу у дефинитивно краћу листу за проверу која садржи само кључне кључне речи. Да, може изгледати прилично застрашујући и дуготрајан задатак, али на срећу постоји много различитих алата посебно прилагођених за детаљне истраживања кључних речи на Амазон.

Овде можете изабрати: Селлицс (најбоље за најраније фазе истраживања кључних речи Амазон), Сонар (добро је открити све вредне кључне речи потребне за рангирање производа), ЛСИ Грапх (бесплатан алат, изузетно је корисно разумјети како се рангирати у производу Амазон производа - помоћу својих аутоматски генерисаних предлога за кључне речи релевантне за категорију производа или појединачну ставку коју имате на продају тамо), Моз (оригинална услуга оптимизације претраживача дизајнирана за прецизно циљани садржај оптимизација за релевантне кључне речи), тезаурус (да, озбиљно, то је међу најцењенијим алатима за истраживање кључних речи, нарочито за Амазон - па зашто га не користите за сопствену конкурентску предност, зар не?).

Ево и осталих опција и практичних сугестија које се добро користе у претраживању производа Амазон, чак и ако сте и даље само почетник онлине предузетник који вероватно продаје по први пут:

  • Не оклевајте да понудите попусте или неке стварно невероватне послове - то је заиста снеакан начин побољшања конверзије производа од самог почетка.
  • Уверите се да сте задовољни својим клијентима (наставите да надгледате своје Стар Ратинг и Рате Дефецт Рате).
  • Одржати адекватну доступност производа.
  • Иако је прилично тешко у потпуности контролирати, јако препоручујем да прецизније обратите пажњу на стопу излазака вашег купца. То је веома важна метрика, посебно када је у питању мерење вашег рангирања производа у претраживачу производа Амазон Source .
December 22, 2017