Back to Question Center
0

Скраћење података је једноставно Семалт

1 answers:

Веб сцрапинг постао суштински дигитални процес у пословном и маркетиншког планирању. Данас индустрије желе да сакупе податке у року од неколико минута и покушају да нађу најефикаснији начин за постизање својих циљева. Веб скрапер екстензија из Цхроме-а је одлично решење и нуди својим корисницима невероватне алате и резултате. Корисници не морају имати посебне способности рачунарског програмирања за коришћење овог софтвера.

Веб скрапер продужетак

Веб скрапер је додатак за претраживач Цхроме који је направљен искључиво за скрипање веб података . Можете поставити план (ситемап) о томе како се крећете по веб локацији и наведите податке који ће бити извучени. Стругач ће прећи сајт према подешавањима и извући релевантне податке. Омогућава корисницима да експортују извучене податке у одређене формате. Такође може скрајшати и више страница. Због тога је то веома моћан алат. Она може преузети податке са више динамичних веб страница које користе Ајак и ЈаваСцрипт. Да би стргали многе странице са одређеног сајта, корисници морају разумјети структуру пагинације. На пример, ако желе да пређу на нову страницу, само морају да промене број на крају УРЛ-а. Истовремено, они могу да креирају ситемап како би аутоматски скинуо многе странице.

Елементи стругања

Када веб претраживачи користе овај алат, они могу да граде ситемапове како би могли да навигишу сајт и моје релативне податке. Користећи различите селекторе, веб скрапер може да се креће по веб локацији како би добили неке податке, као што су листе, слике, садржаји и табеле. Прецизније, сваки пут када стругач отвори страницу са веб странице, корисници морају сакупити неке елементе. Да би то урадили, морају кликнути на ситемап тако што ће изабрати 'Стегни'. У случају да требају зауставити процес између њих, они морају да затворе овај прозор и могу задржати екстрахиране податке. Затим, оклопљени подаци могу се извозити као ЦСВ формати.

Овај скраћивање података р је врло једноставан, ефикасан и робустан алат за вађење. Он нуди неке предности, као што је екстракција података која може читати структуре података, као што су листа контаката, цијене, производи, е-пошта и више аутоматски.

Стругање вишеструких страница користећи прецизно

Рефине нуди неке сјајне технике како би корисници могли да реше на најбољи могући начин податке које су укинули. Да бисте извадили информације из више веб страница, користићемо поступак у два корака:

Прво ћемо добити све УРЛ-ове за веб странице са скенером , онда ћемо извући информације из ових веб страница користећи Прецизно. Ако веб странице које желе да прикупе податке од пружања веза на друге сличне странице, претраживачи веба могу да користе пагинацију да би прешли на следећу страницу. Корисници такође могу комбиновати неке стратегије како би могли да се пагинишу и пузају на различите веб локације. На пример, они могу генерисати листу УРЛ-ова за скраћење и затим пагинирати кроз резултате Source .

December 22, 2017