Back to Question Center
0

Како успешно пласирати популарне производе на Амазон?

1 answers:

Амазон је највећа платформа за електронску трговину на свету где сваки дан милиони корисника из целог света задовољавају своје потребе. Амазон помаже трговцима да прикупе новац за ништа. Овде вам није потребно покретати веб локацију или улагати у оптимизацију. Све што вам треба је да својим клијентима пружите квалитетне производе и савршену подршку за купце. Једина ствар коју требате размотрити је оптимизација вашег Амазон производа. Амазон може донијети дроге саобраћаја на вашу листу ако је дизајниран према захтјевима Амазона и помоћи корисницима да донесу одлуку о куповини. Ако бисте желели да привучете претворени саобраћај на вашу Амазон листу, морате запамтити једно основно правило - што више детаља о вашим производима које пружате, то ће вам бити највиша оцјена на Амазон СЕРП-у. Саобраћај Амазон је нешто другачији од Гоогле саобраћаја. Корисници који траже неке производе на Амазон имају јасну намеру да купе нешто. Они не истражују Амазон с циљем да добију неке информације. Добра стопа конверзије на Амазон на страни Амазон производа широко се сматра 15%. То је три пута више од других е-трговачких платформи. Може се објаснити куповином мишљења о претраживању Амазона.

Међутим, тренутно, није довољно да успоставите свој посао на Амазон. Да бисте максимално искористили саобраћај, потребно је да се уверите да је листинг ваших производа савршено оптимизован, као и да ваша маркетиншка кампања ради у вашу корист. У овом чланку ћемо дискутовати о најкритичнијим елементима максимизирања конверзије на вашој Амазон листи.

Назив огласа као један од основних аспеката који утичу на кориснике судити

Приликом креирања Амазон листинга, потребно је посветити посебну пажњу вашим насловима производа као то је прва ствар коју просечни корисник може видети истраживање производа на Амазону. Уопштено гледано, наслов говори људима о чему се ради.

Ако сте претходно истражили популарне Амазон производе, требало би да приметите да већина њих има дугачке и описне наслове који садрже све значајне карактеристике производа и детаље..Имате до 250 знакова да бисте бацали неке значајне информације о вашем производу и циљаним кључним речима. Суштински елементи који сигурно треба да буду укључени у ваш наслов су бренд, име самог производа и све карактеристичне особине као што су боја, величина или употреба.

Значајно је да не претерујете свој наслов помоћу кључних ријечи јер неће бити читљив и изгледат ће као спам. Идеална варијанта добро конвертованог наслова је читљив, занимљив, дескриптивни наслов који корисницима говори шта је ваш производ тренутно.

Слике као осећај емоционалног препознавања на Амазону

Још један значајан аспект оптимизације странице страница производа Амазон је слика. Слике могу привлачити купце да кликну на вашу листу или да наставите да се помичу. Већина корисника се плаши да купе на интернету пошто не могу лично оцијенити квалитет производа који наручују. Међутим, онлине куповину пружа многе друге погодности као што су конкурентна цена, уштеда времена и погодност куповине. Да бисте својим потенцијалним купцима пружили најбоље искуство у куповини, морате имати квалитетне и професионално израђене фотографије својих производа. Они би требали имати могућност да посматрају производе који продајуте из различитих углова.

Амазон захтева да следи правила о имиџу производа према којима би ваша слика требало да укључи само производ који продајете, на белој позадини без додатних елемената на њему. Главне слике не треба да садрже додатке који нису укључени у куповину, као и промотивне слогане и значке као што су "направљени у САД" и други. Штавише, Амазон захтева да слика буде најмање 1 000 пиксела на 1 000 пиксела како би се искористила предност њиховог зумирања. Дакле, ако је могуће, можете користити још већу резолуцију за додатну грануларност.

Како направити популарне производе Амазон?

  • Буллет бодови

Ови купци који не потврдјују свој наслов и слику могу привући стрелице. Имате пет мјеста за метак у Амазону где вам је потребно представити предности и карактеристике вашег производа. Да бисте максимално повећали ефикасност ваших метака, можете користити кратак параграф од две до четири реченице..Овдје можете ријешити сва уобичајена питања која могу довести до нечије куповине. На примјер, ако сте приметили неке жалбе у вашим рецензијама, ажурирајте своје метке како бисте одговорили на то. Нагласите прве три тачке бодова јер привлаче пажњу корисника и помажу им да донесу одлуку о куповини.

Још једна област у којој можете подићи популарност Амазон производа је опис. То је ваша последња прилика да претворите тражитеља у свој плаћајући купца. Корисници Амазона често превиђају описе производа јер пружају детаљне информације о производу који ће купити. Због тога морате осигурати да је ваш опис производа занимљив за читање, дескриптивно и корисно. Овдје можете користити основну ХТМЛ ознаку како бисте означили одређене ријечи или фразе и учинили ваше објашњење лакшим за читање. Амазон вам даје до 2 000 знакова који се користе у опису производа. Препоручљиво је да користите све карактере како бисте убедили корисника да купи свој производ.

  • Рецензије

Ваши коментари купаца имају велики утицај на вашу страницу и требају бити један од ваших најважнијих маркетиншких разлога. Они позитивно утичу на пласман ваших производа кроз просечну оцену звезда која се појављује уз производ у резултатима претраге и на врху странице детаља о производу. Ако је ваша просечна оцена звезда већа од 4, имате све шансе да постанете један од популарних Амазон производа.

Најпопуларнији део прегледа налази се на левој страни странице Амазон и представља област у којој се најчешће користе коментари производа који су гласали "да". Не можете диктирати Амазону који прегледи се појављују у овом одељку, а који нису. Међутим, у овој секцији појављују се још 4 и 5 звездица, што ће бити већа стопа конверзије и продаја.

Коначно место где прегледи могу утицати на листу је "најновији преглед клијената". Овај одељак садржи најновије коментаре и не може бити погођен гласовима било које врсте. Уколико су све ваше рецензије прошлих купаца добре, претраге Амазон-а највероватније ће прихватити вашу марку као поуздану и постати ваши клијенти.

Зато ћете максимално повећати своје шансе за успешну малопродају на Амазон; морате пажљиву пажњу посветити вашим прегледима и покушати да будете корисни за ваше купце Source .

December 14, 2017