Back to Question Center
0

Како оптимизирати Амазон листу за СЕО најбољи могући начин?

1 answers:

Зашто би ваш Амазон листинг требао бити СЕО-оптимизован?

Иако је познато да је ова гомила тржишта електронске трговине нудећи више од 488 милиона производа, он има бројне потенцијалне купце који траже доступне артикле тамо. Због тога да би се тамо забиљежио, ваш Амазон листинг требао би бити оптимизиран СЕО-ом. У супротном, ваши артикли нуде за продају на Амазон никад неће ухватити пажњу купца, зар не?

Уопштено говорећи, постоји неколико главних фактора који могу помоћи вашим производима да буду боље рангирани у Амазон претраживању. Ево шта углавном чини сваки Амазон листинг оптимизован за СЕО у пуној мери:

  • појединачне оптимизације ставки по основним одељцима листе, као што је назив производа, опис производа и листа Буллет Поена;
  • Број прегледа купаца и њихова учесталост генерације или / и ревизије се рукује ручно;
  • Стопа конверзије (иначе, колико је листинг посетилаца претворено у праве купце);
  • Стварни износ продат и учесталост успешних послова израчунатих за ваше сопствене Листе производа.

Савети и трикови за добијање амазонских лустирања Оптимизовани СЕО

Први ниво: конкурентна истраживања

, али би било добро да се разликује ваш производ - само шпијунирајте своје најближе нише или категорију такмичара да видите шта ради за њих и шта треба избегавати у исто време. Дакле, вођење мало конкурентног истраживања је лепо место за вас да имате кицкстарт са Амазон листом СЕО. Ствар је у томе што заправо не морате да гледате било који топ продавац у вашој ниши или категорији производа. Боље се усредоточити на наслове производа, опис производа и спискове метака који користе ваши најуспешнији противници. Ако то учините, вероватно ћете добити солидну идеју и вредан увид у које кључне речи и фразе претраге ће вам служити и најбоље. Да бисте добили свеобухватно разумевање најбољих конкурентских предности које користе ваши најближи тржишни ривали, можете користити неке онлине помоћнике попут Гоогле планера за кључне речи (основно истраживање релевантних кључних ријечи), Област (конкурентско истраживање са најквалитетнијим предлозима о кључним ријечима зграбеним директно из конкуренције вашег конкурента листе производа), као и Инспектор кључних речи (целокупан алаткит да бисте видели тачно које кључне ријечи су ваши најближи ривали).

Други ниво: сопствена истраживања кључних речи

Када добијете велику слику Амазон листе СЕОа који се управља вашим маркерима, ваше истраживање кључних речи. Препоручујем почевши од обликовања главне контролне листе кључних кључних ријечи и других дуготрајних фраза које често користе активни купци за тражење производа. Ствар је у томе што најчешће, лавовски удио корисника који купују на Амазону заправо не долазе тамо само да би прегледали. Мислим да они обично долазе на Амазон претрагу већ имају одређену ставку у виду. Дакле, све што вам треба је да пустите бар за претрагу да их служи у ту сврху. Због тога је избор најпопуларнијих појмова за претраживање највероватније најважнији део читаве радње. Да бисте довршили задатак, препоручујем да користите сопствене истраживања кључних речи користећи један од следећих специфично прилагођених софтверских алата и онлине оквира: Обим, АМЗ Трацкер, Уницорн Смасхер, Мерцхант Вордс итд. Сви они користе проверу употребе, тако да је заправо само до вас да одлучите којег треба изабрати Source .

December 13, 2017