Back to Question Center
0

Могу ли добити неке стручне савјете од амазон маркетинг консултанта?

1 answers:

Сваки Амазон савјетник за маркетинг зна да је за побољшање продаје и конверзије на тој гомилани тржишту веома важно добро радити на сваком дијелу вашег производа. А ево неких основних савета за вас да се потрудите на вашем рангирању на Амазон. На крају - да бисте добили мјерљиву потрепштину за вашу продају тамо.

Пар биствених савета од Амазон маркетинг консултанта

Тип један: стопа отиска и време на посету

Сасвим је лако мерити колико добро клијент интерагује са вашим производом на Амазону, као и на главним страницама веб странице повезане са темом. Међу најважнијим метрикама је ваша стопа одскокирања и просјечно вријеме које корисник посјети на страници. Све је сасвим једноставно - ако ваш потенцијални купац проведе више времена на страници са листом производа, вероватније би био да буде успешно претворен у прави купац. И обрнуто, ако је ваша просечна стопа одбитка превисока - то значи да ваш производ који је наведен на Амазону није добро рангиран.

Испод су неке критичне препоруке од Амазон маркетинг консултанта за вас да једном заувек исправите ова питања:

  • Потрудите се да имате само аутентичан и врхунски садржај - или сопствени списи производа, или они који се деле од другде тамо.
  • Немојте скраћивати своје време и напор на писању стварно привлачних и атрактивних метаподатака.
  • Повећајте просечно трајање посете корисника додавањем корисног видео туториала, описа или прегледног прегледа производа.
  • Направите свој садржај атрактивнијим и читљивим - размислите о преобликовању дела ваших текстова у нешто што је дефинитивно убедљиво и привлачно, на примјер, табеларне таблице или инфографике.

Други тип: стопа конверзије

Као стручни Амазон маркетинг консултант, препоручујем да поставите прави фокус на побољшању стопе конверзије. То ће вам помоћи да повећате ранг листе производа на Амазон. На крају крајева, Амазонов алгоритам за претрагу никад неће вас добро позиционирати, осим ако немате пуно успјешних уговора, зар не? Дакле, ево шта вам препоручујем да урадите за постизање мерљивог побољшања у ЦТР-у (клик-кроз-брзину) на Амазон-у:

  • Проверите да ли опис производа описује све о производу - поглед. Само замислите себе као потенцијалног купца - да ли имате било каквих критичних питања о читању тог описа производа? Ако је одговор да, врло је вероватно да нешто што радите је дефинитивно погрешно.

  • Не заборавите да оспособите своје описе производа уз упечатљив визуелни садржај, као што су висококвалитетне слике, видео снимци, илустративне графиконе и друге корисне медији који ће представити своју понуду производа, у складу са демонстрирањем главних елемената практичне свакодневне употребе.
  • Опис производа мора јасно навести које тачке поређења претварају вашу понуду производа у стварно изванредан уговор о продаји. На тај начин покушајте да имате што више прегледа трећих страна.
  • Немојте скраћивати време и труд за покретање А / Б поступка провјере с честим распоредом тестова. Никад не оклевајте да имате практичан експеримент са различитим сликама, комбинацијама кључних речи и неколико варијација ваших описа производа да бисте видели шта се може побољшати, шта треба избегавати у будућности, а шта је потребно за искључивање одмах Source .
December 13, 2017