Back to Question Center
0

Можете ли ми показати неке добре алатке за проналажење кључних речи Амазон које користе топ продавци?

1 answers:

Прије било чега другог, дозволите ми да вам поставим само једно једноставно питање - колико пута (на пример, у последњем месецу или два) прегледали другу страницу СЕРП-а на Гоогле-у? Претпостављам да овај број мора бити прилично недовољан, ако сте уопште погледали прву страницу резултата претраге. Мислим да је руковање одговарајућим истраживањем кључних речи да пронађе и користи само праве фразе претраге управо оно што чини разлику за практично савремени онлине пројекат. Такође, уноси ваш производ на Амазон, као и на остале популарне тржиште е-трговине. Наравно, ако желите бити добро приказани и виђени од стране широке публике потенцијалних купаца који су још неразвијени за тренутак.

И ево када су Амазон кључне речи проналазач и сугестије ушли у игру! Испод тога ћу брзо провјерити најистакнутије и практично тестиране Амазон кључеве за проналажење кључних речи и онлине окружења које користе топ продавци тамо. И нема потребе да кажете да је на вама само одлучити који ћете изабрати - али верујем да ће се следеће у било којој ситуацији прилагодити оптимизацији ваших производа на Амазон.

  • Гоогле АдВордс - иако је овај основни алатка заправо испоручио светски претраживач прошле године, њен велики потенцијал и даље остаје непокривен за превише онлине предузетника који траже добар Амазон решење за проналажење кључних речи. И упркос свом долазном алату за планирање кључних речи посебно је дизајниран да се користи са АдВордс-ом, у сваком случају ово је права опција за покретање оптимизације Амазон-а. Само зато што је ова бесплатна алатка супер лака и може вам брзо дати велику слику било које кључне речи или фразе за претраживање коју бисте требали прегледати, с тренутним обимом претраживања, просјечним нивоом конкуренције, као и веома згодним и корисним компаративним анализама долазећи са широким скупом савета и предлога за кључне речи. Наравно, то је само основни или би требао бити разумни кицкстарт избор сваког почетног продавца на Амазону, овај добро познати алат за проналажење кључних речи и сугестија ми је пуно помогао и сигурно више него само једном.

  • Моз - није само најбоље решење када је реч о оптимизацији претраживача (СЕО) постали прилично добро обављени алат за проналажење кључних речи Амазон, све у једном. Што се тиче мене, мени се само допало алат Кеиворд Екплорер са својим практичним интерфејсом, као и веома вриједним и једноставним читљивим подацима. Повлачећи ствари заједно, могу рећи да ће ова опција бити савршено погодна за све - и стручњаци за СЕО и е-цоммерце невбиес који су управо објавили свој први производни листинг на Амазон, еБаи или Валмарт.
  • СЕМрусх - је последњи алат за данас који би се лако могао користити и за високо перформантну алатку за проналажење кључних речи Амазон. Међу најјачим странама, ова алатка за истраживање кључних речи може вам помоћи са кључним ријечима кратког / дугог репа, може се примијенити како за ППЦ, тако и за кампање за органски саобраћај, као и само о било чему о прецизно циљаним истраживањима кључних ријечи које можете замислити. Једина лоша ствар у вези са СЕМрусхом је подршка на више од 130 различитих језика, овај алат ће вас коштати око сто долара месечно, када истекне пробни период. Наравно, може изгледати прилично издржљива потрошња, посебно ако вам је потребан једноставан алат за проналажење кључних речи Амазон. Али ово свеобухватно свеобухватно алатко дефинитивно се исплати, сигуран сам Source .
December 13, 2017