Back to Question Center
0

Да ли постоје препоруке и смернице за оптимизацију наслова Амазон производа?

1 answers:

Многи као главни алгоритам за претрагу који користи Гоогле, рангирање производа на Амазон има своје специфичности које одређују позицију производа за сваку ставку која је наведена у продаји. Према званичним смерницама наслова Амазон производа, сваки продавац може видети значајан пораст броја приказа за страницу са детаљима производа - само додајући још један израз за претрагу. Наравно, имајући у виду да је овај појам за претрагу стварно здрав, релевантан и присилан. Међу другим факторима који утичу на сваку позицију за претрагу производа на тој гомилани тржници, има много других особина, као што су цена производа, доступност, историја продавца и сл. И то није пригодно за то да назив производа увек треба да буде прво што сваки купац сматра куповином тамо. Дакле, које су најбоље смернице наслова Амазон производа да повећате своје рангове и освојите исту конкуренцију на тржишту? Хајде да видимо.

Амазон Опис производа и смернице за оптимизацију наслова

Тиер један: Постављање производа производ је прави начин

Идеално је, треба тачно да представљају све подртавајуће податке у вези са производом. А ти подаци ће бити управо оно што ваш "идеалан" купац жели да види и мора да зна да би завршио куповину са собом. Другим речима, све што вам је потребно је да сви ваши посетиоци упознају тачно шта ће им имати у вашој продавници.

Ево главних компоненти добро обављеног производа:

 • Назив производа треба да буде јединствен, концизан и одговарајући са Амазоновим опћенито прихваћеним стилом за наслове.
 • Препоручује се да се листа Буллетс-а укључи на највише пет тачака од највеће важности, која покрива само главне подрске података о продаји.
 • Чисти опис производа који садржи само главне карактеристике, користи и детаље о производу.
 • Обриши слику производа је намењена да покаже тачно шта ће купац добити код вас.

Други ниво: Размотрите Основне смернице Амазон Продуцт Титле

Прије било чега, имајте на уму да постоји ограничење наслова 200 знакова Амазон до јула 2015. године. Због тога, када пролазите кроз следеће савете за оптимизацију наслова, обавезно задржите сваки наслов производа испод овог прага. Иначе, лавовски удео купаца ће имати скоро нулу шансе да вас пронађе на Амазоновом тражењу производа. Дакле, ево шта треба учинити како би се добри називи производа који продају:

 • Свака реч која почиње треба капитализовати.
 • Све мерне речи (као што су Инцх, Унце, фунта, итд.) Треба навести.
 • На исти начин, сви бројеви морају да буду бројеви.
 • Знак амперсанд (тј. "&") Је забрањен.
 • Боја и величина нису дозвољени (осим ако су заиста релевантни детаљи).
 • Никада немојте навести било какве податке продавца, испоруке, промотивне или било какве сугестивне информације.
 • Посебни симболи као што су "$," "!" И "?" Нису дозвољени Source .
December 13, 2017