Back to Question Center
0

Како функционише Амазон УК Вендор Централ?

1 answers:

У нашим претходним постовима писали смо о разлици између Продавца Централ Амазон и Центра Амазон продаваца. Ове информације можете пронаћи у нашем Семалтском питању и одговору у одељку . Овај пост смо одлучили да посветимо тему Амазон УК продавца Екпресс-а. Разговаралићемо о позитивним и негативним странама овог Амазон маркетинг програма и упоређивати га са Амазон Вендор Централ-ом како бисмо вам помогли да правилно развијете своју маркетиншку кампању.

Најпре запамтимо основне детаље Амазон Вендор Централ.

Амазон УК Вендор Централ

Они трговци који имају тенденцију да продају више од неколико јединица по једној куповини знају да је продавац централни део виталног дела операцију која им може помоћи да контролишу своје потрошачке податке и ценовну политику. Користећи овај програм, добијате савршену прилику да одржите утврђену цену за друге канале. Међутим, Амазон УК Вендор Централ вам пружа ограничене могућности оглашавања и наплаћује високу цену испуњења. Овај програм је дизајниран само за појединачне и треће стране продавце.

Док је Централна продавница боље прикладна за произвођаче и дистрибутере, који имају тенденцију да продају огромну количину производа одједном. Ови првобитни продавци делују као директни добављачи Амазон-а. У свом термину, Амазон брине о тим маркама и пружа им снажну заштиту. Да бисте постали Амазон партнер, морате добити посебан позив. То значи да програм није за све. Ако постанете пословни партнер у Амазонији, он ће продавати своје ствари по вишој цијени појединцима и онда платити неки од профита. Дакле, користећи Амазон УК Вендор Централ, добијате гарантовану продају од Амазон-а, потпуну заштиту пословања, могућности оглашавања, фиксне логистичке опције и предности А + садржаја. Међутим, уз очигледне предности, постоје и неколико недостатака. Прво, контрола према вашој цјеновној политици и корисницима је ограничена. Амазон може прилагодити малопродајне цијене у било ком тренутку на основу интерних података. Осим тога, Амазон обезбеђује ригидне захтеве за попуњавање налога за куповину. То значи да продавачи који покушавају да одрже испуњавање налога на залихама морају платити знатне отплате.

Амазон УК Вендор Екпресс

Вендор Екпресс делује скоро иста као Вендор Централ са неколико разлика. Користећи овај програм, можете се одлучити за учешће у дроп-схиппинг на Амазон ако мислите да ће вам помоћи да побољшате своје пословање. Можете продати своје производе у Амазон без чекања на позив као у Амазон УК Вендор Централу. Према овом програмском механизму, Амазон ће од вас набавити наруџбине, а затим их продавати и отпремити директно купцима. Најбољи део тога је да ће Амазон бити одговоран на све аспекте услуга клијента. Можете да примате Амазон плаћања у року од 90 дана, у поређењу са 60-90 за Вендор Централ и неколико недеља за Амазон Селлер Централ.

Требали бисте бити свесни да нећете моћи контролисати своје цијене цена јер само Амазон може одредити за шта они продају. Штавише, користећи овај програм, немате приступ стварима као што су Амазон Вине и оглашавање Source .

December 13, 2017