Back to Question Center
0

Како направити релевантне кључне речи за побољшање СЕО Амазон?

1 answers:

Они онлине трговци, који тек започну развој свог пословања на Амазон, требају знати разлику између навика претраживања на Амазон и Гоогле. Амазон је сасвим другачији од других претраживача, јер се цијели систем рангирања заснива на максимизирању прихода Амазона. Штавише, овај систем претраживања је дизајниран само за истраживање производа. Због тога су корисници вероватније уписати упитне "производно-центричне" упите у Амазон. Они знају да ће им Амазон систем пружити најважније за њихове производе упита који могу купити једним кликом. То значи да ако се ослањате на податке о количини Гоогле АдВордс претраживања за свој предлог за кључне речи Амазон, мало је вероватно да ћете бирати тачну селекцију кључних речи која ће побољшати ранг листе за ваш производ.

Изузетно је ефикасно направити свеобухватно истраживање кључних речи на доњој линији ваше Амазон оптимизације кампање. Списак релевантних и великих услова за претрагу директно ће утицати на вашу продају и побољшати своје производе на Амазон СЕРП-у. Зато ћете узети времена да урадите свеобухватно истраживање кључних речи за ваше производе који ће се показати веома вриједним за вашу линију.

Сугестије за кључне речи Амазон СЕО за нове производе

На доњој линији кампање оптимизације морате пронаћи што више предлога за кључне ријечи за СЕО. Ове препоруке треба да одговарају захтевима претраге ваших потенцијалних купаца. Ако на почетку кампање за оптимизацију не извршите квалитетно истраживање кључних речи, ваши производи уопште неће бити приказани у резултатима претраживања Амазон-а за тај упитник за претрагу.

Када сте у почетној фази промоције својих производа, потребно је да погледате услове за претрагу које конкурентима на тржишној ниши покушавају рангирати. Можете позајмити ове речи и прилагодити их у пословне сврхе..Можете то урадити било ручно или уз помоћ кључног реда аутоматизованог алата као што је Амазон Кеиворд Тоол, Семалт Амазон СЕО или Сонар. Све што вам је потребно је копирати и налепити АСИН производа конкурента у траку за тражење уназад АСИН. После тога, добићете листу ТОП кључних речи које ваши нишни конкуренти користе.

Након тога, потребно је да разврстате релевантне услове претраге према њиховом обиму претраживања како бисте пронашли најефикасније варијанте за промоцију вашег Амазон листинга. То је ефикасан начин за спуштање на листу одговарајућих термина за претрагу за ваш производ. Највише кључних речи за истраживање показују процену количине претраживања за сваку изабрану кључну ријеч. Ови подаци ће вам помоћи да добијете добру идеју о најрелевантнијим условима претраживања који ћете желети да користите за оптимизацију Амазон листе.

Разумно је посветити посебну пажњу дугорочним кључним речима јер су мање конкурентне и могу вам пружити више шанси да побољшају вашу свест о бренду на Амазон. Осим тога, ове речи имају већу стопу конверзије и нижу стопу трошкова по клику. Још једна предност дугогодишњих кључних речи је да их претраживачи користе са специфичном претрагом. Због тога укључивањем релевантних дуготрајних кључних ријечи у свој наслов, опис и тачке бодова, привлачићете више претвореног саобраћаја на вашу листу.

Покушајте да избегнете понављање кључних речи као награде Амазон само појединачне и јединствене појмове за претраживање Source .

December 13, 2017