Back to Question Center
0

Како побољшати свој производ листинг СЕО на Амазон?

1 answers:

Нема потребе да кажете да је главни циљ побољшања ваших производа листинг СЕО на Амазону да вам дају боље шансе да буду приказани на врху претраживања ствари тамо. На крају, треба да кликне на све већи број потенцијалних купаца, тако да се већина њих претвара у ваше стварне купце. Али како да избаците вашу листу производа ближе врху Амазон-ових СЕРП-ова? Ево кратке листе са корисним савјетима и триковима који вам помажу да покренете стварно ефикасну стратегију која може да утиче на ваш укупан напредак у СЕО-у помоћу Амазон рангирања претраживања на дефинитивно нови ниво онлине изложености у онлине претраживању.

Назив производа

Ваша титула производа је вероватно најважнија ствар која се налази у вашим листама на тој популарној пословној платформи е-трговине и дроп-схиппинг. Мислим да је нарочито у овом одељку највећа тежина, наиме када је ријеч о томе да се највише искористи главних циљних кључних ријечи и комбинација комбинације претраживања дугог репа. На тај начин обавезно радите на називу производа СЕО за Амазон следећим: називом производа, типом производа / линијом производа, главним погодностима / карактеристикама, доступном бојом / величином, материјалом / компонентама, као и врстом пакета и износ расположивог залиха за тренутак.

Главне карактеристике

Главне карактеристике вашег производа у продаји (у супротном, списак метака) треба да буду кратки и сажети опис који ће бити приказан тачно испод ваших информација о ценама. Добро размислите о којим кључним карактеристикама желите укључити, а који мање релевантни детаљи се лако могу изоставити, бар то је овај додатни чист и јасан одељак у вашем производу.

Опис производа

У ствари, опис вашег производа је проширена верзија листе бодова. Само уверите се да је овај одељак засићен са кључним кључним речима и речима дугог репа. На тај начин слободно проширите своје карактеристике производа и демонстрирајте неке корисне елементе свакодневне употребе или одржавања.

Бранд / Мануфацтурер

Никада не оклевајте да наведете име производа који сте понудили за продају на Амазон. На тај начин не само да побољшате своју поузданост као продавач који се бави познатим произвођачима који су познати широм света, већ и побољшати своју видљивост на мрежи посебно за специфичнију и прецизно циљану претрагу производа.

Спецификација и категоризација

Обавезно у потпуности попуните детаље о спецификацији производа које обично долазе као јасна листа која покрива опште детаље о физичком предмету, као што су димензије величине, доступне боје, тежина и остало других релевантних техничких спецификација. Када је у питању избор одговарајуће категорије производа или подкатегорије, обавезно обратите довољно пажње да наведете најскужију која би требала бити што релевантнија. Само зато што са одговарајућом категоризацијом одмах пружате својим посетиоцима прави начин истраживања само оних одељка за које су заиста заинтересовани Source .

December 13, 2017