Back to Question Center
0

Који је најбољи начин изградње повратних линија у 2016. години како би се подстакло мали бизнис СЕО?

1 answers:

Најчешће се власници малих предузећа често суочавају са потешкоћама у изградњи квалитетне везе на локалном нивоу. Нема потребе да кажемо да идентификовање најбољих техника изградње повратних линија у 2016. и даље остаје камен темељац главних напора у СЕО (Сеарцх Енгине Оптимизатион) за већину нас. Једно од најчешћих проблема са којима се суочавају власници малих предузећа, нарочито је избјегавање нискоквалитетних повратних линкова у њиховом профилу везе. И сви знамо да главни претраживачи попут Гоогле-а праве праћење потенцијално шема кршења повезивања. То значи да ће изградња повратних линија у 2016. години на природан и сигуран начин захтијевати да избјегнете све познате тактике повезивања Блацк-Хат-а, као што су размјене линкова (у супротном, линкови на точковима), плаћене сидриште и остале сличне и сјајне и незгодне праксе имајући само један циљ - да преваре са Гооглеовим кључним алгоритмом рангирања. Хајде да се суочимо са тим - лавови део ових трикова и експлоатација једноставно више не раде. Док остали од њих и даље остану превише ризични и стога могу потенцијално штетити напредак рангирања вашег веб сајта у догледној будућности. Због тога ћу вам показати кратку листу са три приступа Вхите-Хат-а које су мали пројекти на мрежи видели као најупечатљивије и ефикасније за изградњу повратних линија у 2016. Ево их.

3 Паметни приступи изградњи повратних линија у 2016. години

Партнерства специфична за нише

Пре свега ја препоручујем успостављање неких перспективних партнерских садржаја са врхунским утицајима који се односе на вашу главну индустрију или пословну нишу. На пример, можете постати стални допринос популарном блоку специфичним за нише, поделити своје стручности и повремено награђивати природним везама високог квалитета навођење на вашу властиту веб страницу или блог. С тим у вези, запамтите да су такве повратне везе сигурније повјерљиве у односу на спонзориране постове или чак и њихове поставке.

Локална полуга

Размислите о спонзорирању савезних ресурса независних произвођача (попут локалних вести или медијских сајтова), као ио церемонијама доделе, добротворним организацијама и конференцијама које се односе на људе у одређеном географском региону. Као власница малих предузећа, препоручујем циљање за локално власништво, умјесто великих корпорација или компанија глобалне разине. На тај начин не можете побољшати само препознавање вашег бренда, већ "зарадити" који заслужује висококвалитетну бацклинк заузврат.

Метод небодера

Зашто бисте измислили точак? Мислим, уместо да радите недељно недељно, можете једноставно користити оно што служи вашим конкурентима или било којим другим трећим лицима на Вебу, и побољшати у своју корист. Све је једноставно - започните откривање неких најбољих перформанси садржаја у вашој ниши (препоручујем да користите онлине алате као што је БуззСумо - да потражите могућности за садржај и окруже за истраживање веба попут Моз'с Опен Сите Екплорера, Семалт Анализер или Сцреаминг Фрог СЕО Спидер за анализирајте квалитет повратних линкова вашег конкурента). Затим, добро размислите шта се може разумно побољшати и створити нешто што доноси више вриједности, или пружа дубље увид у исту тему. Када ваш преправљен садржај буде спреман, промовишите га путем терена - и завршили сте Source .

December 8, 2017