Back to Question Center
0

Семалт открива врхунски скенер веб садржаја

1 answers:

Многи људи проналазе податке о сајту бербе као суштинску тактику стицања информација. Могуће је сакупити информације о веб страници као што су веб странице, као и одређени дијелови веб странице. Традиционално, ово је досадан процес који може укључити корисника како би спасио поједине странице сајта. За аутоматизацију ове процедуре можда ће бити потребан одговарајући софтвер за скраћење веб садржаја - pro tank ii atomizers. Софтвер за уклањање садржаја може да изврши обиман задатак прикупљања података који укључује милионе страница у току дана. Штавише, ови алати могу послужити за аутоматизацију неких распореда прикупљања података, чинећи ефикасност прикупљања вијести.

Типичан скенер за веб садржаје се јавља као стандардни пописивач. Ове боте посећују веб странице као што су прави претраживачи, чинећи се захтев сервера као да долази од људског посетиоца. Они могу сачувати корисника пуно времена, као и повећати прецизност прикупљених података. Већина софтвера има кориснички интерфејс. Људи са минималним или нултим програмирањем знање могу бити у могућности да обављају задатак или два помоћу скрапера за веб садржај.

Употреба Веб Цонтент Ектрацтора

Веб Цонтент Ектрацтор је алат за скраћење веб садржаја који може да изврши све неопходне задатке прикупљања података. Са стандардног веб сајта могуће је издвојити податке у реалном времену као и друге информације, као што су детаљи о производу, одређене странице, информације о филму или пјесми, садржај, парсе форек / тржишни курсеви. Људи који обављају услуге СЕО могу да користе ову алатку како би добили информације о конкурентима као што су технике дигиталног маркетинга, као и мета информације на веб страници. Овај алат има флексибилан, прилагодљив интерфејс, што значајно повећава своју карактеристику. Можете бити у могућности да сакупљате било који садржај веб странице било које природе.

За брзо и ефикасно прикупљање података, алатка Веб Цонтент Ектрацтор садржи моћни бот који прикупља ове податке. Неопходно је препознати прецизност, тачност и ефикасност помоћу којих овај алат може обавити свој задатак. Такође је могуће укључити или искључити неке дијелове сајта које требате добити. Овај задатак се може десити поступком прилагођавања УРЛ адресе. На пример, можете да користите скрапер са веб садржајем да бисте сакупили мета-податке или чак неке одређене делове веб-сајта.

Извозне способности

За разлику од конвенционалних алата за прикупљање података, могуће је сачувати податке о веб локацији на различите начине. На пример, може се сакупљати информације о веб локацији и сачувати га као ЦСВ или текстуална датотека. Такође можете да извозите у ХТМЛ или КСМЛ. Ови подаци се могу чувати у локалној бази података или чак извозити на удаљену локацију. МиСКЛ база података може бити компатибилна са другим облицима база података широм света. Штавише, корисници могу да преузму целу веб локацију (или делове) и да га сачувате у локалном простору за складиштење.

December 8, 2017