Back to Question Center
0

Гдје пронаћи изврсну алатку за кључне речи Амазон доступна бесплатно?

1 answers:

Кроз последњу годину водио сам неколико практичних истраживања усмерених ка корисницима да коначно схватим. Питање је било - да ли је довољно разумно да се на Амазон-у једноставно користи алатка за кључне речи бесплатно, другим ријечима, доступна у отвореном приступу на Интернету. А кратак одговор је да, јесте. Сигурно можете у великој мјери побољшати свеобухватне перформансе вашег клијента на Амазон-у користећи алат за кључне ријечи у слободном приступу, или бар са базичном верзијом која није доступна без тих досадних месечних плаћања или дефинитивно заузетог једнократног плаћања . Ево шта имам за вашу пажњу и дозволите ми да то кажем још једном - наводећи сваки Амазон алат за кључне речи са бесплатном употребом и још увек остварују резултате искључиво. Дакле, коначно ћемо погледати сваку од њих.

  • СЕО Стацк - је практична онлине платформа која је још у развоју. Ипак, већ вам може понудити прилично добре услуге у генерисању кључних ријечи, анализирању конкуренције кључних ријечи на Амазону и добијању практичних приједлога о најочекивљивијим кључним ријечима и дуготрајним фразама за оптимизацију ваших производа као што су професионалци.
  • АМЗ Систрик - најјача страна ове онлине платформе је његова брзина и јединствена употреба. Мислим да можете користити АМЗ Систрик да вам пруже основну анализу кључних речи не само на Амазон-у, већ и на Гоогле-у и еБаи-у. Све што вам је потребно је попунити кључну реч - а остатак ће се урадити за вас, брзо, лако и наравно бесплатно.
  • Научни продавац - ова онлине платформа је комплетан антипод претходно поменутог. Мислим, за разлику од остатка брзих и једноставних алата, научни продавац је прилично спор, тако да чак и један истраживачки задатак може трајати цео сат. Ипак, ова платформа обавља посао и поступа са процесом прилично скромно без икаквих новчаних трошкова.

  • Сонар - је још једна алатка за кључне речи Амазон са бесплатном употребом. У ствари, долази као додатак Гоогле-а да буде прецизнији. У сваком случају, Сонар се ослања на сложене алгоритме за претраживање и индексирање како би ухватио све кључне ријечи широко кориштене од стране живих купаца на том гомилу тржишта. Из неког разлога чујем да му недостаје заиста напредне карактеристике, већ је то вријеме на време посебно на страни искуснијих продаваца електронске трговине. Али у потпуности се не слажем, само зато што ми је Сонар добро служио, бар за сваки део података добијених уз то.
  • Гоогле планер за кључне речи - озбиљно, без шала овдје, пошто је ова основна онлине платформа коју нуди светски претраживачки гигант вероватно најбоље решење за власнике предузећа и старијих вебмастера бесплатно као и увек. Као и већ годинама, Гоогле АдВордс је задржао велику моћ да вам помогне да идентификујете најбоље релевантне кључне ријечи подржане с сличним корисним предлозима (без обзира на то - било за производе који су наведени на Амазон или било који традиционални вебсторе независни и потпуно самопоуздани, довољан) Source .
December 7, 2017