Back to Question Center
0

Које кључне речи и услови претраге ће довести до промета на мој Амазон лист најбољи начин?

1 answers:

Нема потребе да кажете да истраживање кључних речи спада међу кључне компоненте у Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО). Једноставно речено, не постоји други начин побољшања истакнутости и експозиције вашег веб сајта или блога у оригиналном претрагу Гоогле-а који пружа свјетски онлине индустријски гигант. Овде је само колико су важне праве кључне речи - nationwide appraisal. Али у савременом свету е-трговине и високо конкурентном пословању са падобраном, то је нешто другачија прича.

То значи да за сваку градитељу нишних локација или било које популарне платформе за трговање (као што је онлајн тржиште на самом Амазону) постоје одређене особине у погледу конвенционалних истраживања кључних речи које никада не треба занемарити. Подједнако је иста ситуација када морате водити саобраћај на Амазон листу. Ствар је у томе што вероватно једини начин је обликовање савршено прилагођене главне листе најпродаванијих кључних речи, тако да их можете користити у оквиру шеме за оптимизацију претраживача на основу купца.

Због тога је покретање детаљне истраживања кључних речи прецизно усмерено на праву намеру купца вероватно једини практичан приступ за успешно вожњу органског саобраћаја на вашу листу Амазон производа. Другим речима, све што вам је потребно је да поставите јачи фокус углавном на конкуренцију и анализу понашања како бисте задовољили намере куповине и остала друга општа осећања која одређују заједничке одлуке купаца пре него што се људи коначно обавезују да купе. И постоје неке примарне особине које се најчешће преносе најважнијим кључним речима, а које нису само добро претворене, већ да би ипак учинили прави новац.

Дакле, овде је оно што чини ваше "златне кључне речи", и то њихову способност да успешно возе саобраћај на својој Амазон листи производа. На крају, да би користили савршено прилагођени пословни модел, то би требало поставити и припремити тако добро да су људи спремни да отворе своје новчанике и слепо троше - колико год да је готовина потребна за добијање жељеног производа.

Три главне карактеристике најуспешнијих комерцијалних кључних речи

  • Доста претраживања - другим ријечима, "златне" и остали врхунски конкретни појмови за претрагу су дизајнирани тако да имају могућност да успјешно покрећу саобраћај на вашу Амазон листу производа или било коју другу веб локацију са комерцијалном компонентом.
  • Једноставно за рангирање - значи да се од њих очекује да имају мање или више прихватљив ниво конкуренције, истовремено показујући да је свака речена кључна ријеч тренутно захтјевна и често користи активни купци узимају лавовски део својих одлука да купе посебно на интернету.
  • Снажна интенција претраге - подразумева да су ваша најбоља решења кључних речи намењена високом степену комерцијалности, чиме ће људима бити много лакше да троше новац - буквално када добију прву погледајте ту кључну реч, на пример која се појављује директно у наслову листе.
December 7, 2017